Etiquetes

divendres, 25 de maig del 2018

5È VISITA LA LLONJA DE PALMA

El passat divendres 18 de maig els infants de cinquè visitaren la Llonja de Palma, dins l' activitat "De la mar a la taula" organitzada pels Serveis de Millora Agrària i Pesquera.

Un dels objectius de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, i en particular de Serveis de Millora Agrària i Pesquera, és promocionar els aliments de les Illes Balears. Amb aquestes accions es pretén divulgar la qualitat dels productes i augmentar-ne l’acceptació dins el mercat.

L’objectiu fonamental va ser donar a conèixer als nostres escolars les característiques dels productes agroalimentaris més representatius del nostre arxipèlag i oferir-los una visió general positiva de les activitats agropecuàries insulars.



A la Llonja descobriren les diferents espècies de peixos i marisc que poden comprar als establiments, com es posa el preu del peix diàriament (subhasta) i quin camí segueix el peix des que el pesquen fins que arriba als nostres plats.


També els convidaren a berenar unes gambes fresques a la planxa recent pescades. 


A més, totes les famílies dels infants que feren la visita podran participar a un sorteig de 10 vals de 30 € per comprar peix i marisc frescs a les peixeteries de la nostra illa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada