Etiquetes

dimarts, 17 de març del 2020

SUSPENSIÓ TEMPORAL ACTIVITAT EDUCATIVA

Estimades families,
Seguint les instruccions de la Conselleria d’Educació es suspenen les classes a la nostra escola a tots els nivells educatius a partir del proper dilluns 16 de març de 2020 durant un període de dues setmanes. En principi les classes tornaran començar dia 30 de març de 2020, encara que aquesta data podria ser modificada.
Durant aquest dies el centre estarà obert en el seu horari lectiu habitual i comptarà amb la presència de l’equip directiu.
Es procurarà la continuïtat de l’aprenentatge dels infants en l’àmbit familiar mitjançant el contacte del professorat amb les famílies a través del correu electrònic i del whatsapp de grup-aula.
Aquelles famílies que ho demanin, podran ser ateses presencialment al centre, amb cita prèvia mitjançant el telèfon 971671657 o, preferentment , a l’email ceipsesbassetes@educaib.eu

Atentament,
L'equip directiu.

Queridas familias,
Siguiendo las instrucciones de la Consejería de Educación se suspenden las clases en nuestra escuela en todos los niveles educativos a partir del próximo 16 de marzo de 2020 durante un período de dos semanas. En principio las clases se retomarán el día 30 de marzo de 2020, aunque esta fecha podría ser modificada.
Durante estos días el centro estará abierto en su horario lectivo habitual y contará con la presencia del equipo directivo.
Se procurará la continuidad del aprendizaje de los alumnos/as en el ámbito familiar mediante el contacto del profesorado con las familias a través del correo electrónico i del whatsapp del grupo-aula.
Las familias que lo soliciten, podrán ser atendidas presencialmente en el centro, con cita previa mediante el teléfono 971671657 o, preferentemente , en el e-mail ceipsesbassetes@educaib.eu

Atentamente,
El equipo directivo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada