Etiquetes

dimarts, 12 de maig del 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT PROCÉS ESCOLARITZACIÓ 2020-21

Calendari processos d'escolarització 2020-21


Per sol.licitar el tràmit telemàtic entrau aquí:tràmit telemàtic


Al Ceip Ses Bassetes el criteri complementari que donarà 1 punt a les famílies que el compleixin és el següent:

0'5 punt : Fills de famílies monoparentals. D'acord amb l'article 7.1 de la Llei 8/2018, de 31 de juliol, de suport a les famílies, són famílies monoparentals les que estan formades per un o més fills o filles que compleixen els requisits prevists a l'article 7.3 de la mateixa llei i que depenen econòmicament d'una sola persona progenitora, tutora, acollidora o adoptant amb qui conviuen.

Aquest criteri també pot aplicar-se en els casos següents:
a) La família en la qual el progenitor o progenitora amb fills o filles al càrrec conviu al mateix temps amb altra persona o persones amb qui no té cap relació matrimonial o unió estable de parella, d'acord amb la legislació civil.

b) La família en la qual el progenitor o progenitora que té la guarda dels fills o filles no percep cap pensió per aliments d'aquests fills o filles establerta judicialment, ha interposat la corresponent denúncia o reclamació civil o penal, i acredita que la denúncia ha estat admesa a tràmit i que s'ha iniciat una execució per a les reclamacions.

c) La família en la qual el progenitor o progenitora amb fills o filles a càrrec ha sofert abandonament de família per part de l'altre progenitor o progenitora o convivent.

0'5 punts per al primer curs del segon cicle d'educació infantil: haver estat escolaritzat a una escoleta de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca o a una escoleta de primer cicle d'educació infantil autoritzada (EI, CEI).

Si teniu dubtes adreçau-les al mail de la nostra escola ceipsesbassetes@educaib.eu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada