Etiquetes

divendres, 4 de desembre del 2020

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

 El dia 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que neix amb l’objectiu de sensibilitzar l’opinió pública sobre la discapacitat i promoure la integració de les persones amb discapacitat en tots i cadascun dels àmbits de la vida social, política, cultural i econòmica.

Els alumnes de cinquè A dedicaren un temps a parlar sobre discapacitat. En primer lloc cercaren la paraula al diccionari per saber què volia dir exactament. Així iniciaren un debat sobre què implica tenir una discapacitat.

Visionaren dos curts: El increíble Antonio i  El cazo de Lorenzo i parlaren sobre la possibilitat de tenir alguna discapacitat, ja que pot venir donada per un accident o una malaltia al llarg de la vida. Aquí dedicaren un temps a parlar sobre en Rubén Nova, un jugador de futbol andritxol que degut a un accident de trànsit ha quedat paraplègic i de com s'està adaptant amb coratge a la seva nova situació.

 

Després feren una xerrada sobre per què les persones amb discapacitat es mereixien tenir un dia al calendari i decidiren reflectir les seves conclusions a una frase:

"La discapacitat és l'extraordinària habilitat de ser CAPAÇ".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada