Les activitats realitzades al centre foren aquestes:
3r- Varietats locals: explicaren les característiques de les varietats locals, i després a través de jocs i les fitxes s’identificaren les llavors i els aliments de varietats locals i de temporada.
4t- De la mar a la taula: apreneren com és l’ofici de pescador, des de la partida de les barques fins a l’arribada dels productes de la mar a la llotja per a la seva distribució i venda. També coneixeren les arts de pesca, quins peixos tenim a les nostres aigües, quins vaixells s’utilitzen…
5è- Conèixer els productors:Visita a la finca de sant Bartomeu, a Sóller, per conèixer la importància dels productes de la nostra terra, així com el paisatge que defineixen.
MÉS FOTOS COOPERATIVA AQUÍ
6è- El gust dels aliments de les Illes Balears:coneixeren les característiques dels aliments amb segell de qualitat: Sobrassada de Mallorca, Oli de Mallorca, Ensaïmada de Mallorca i Formatge MahónMenorca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada